Kırşehir Valimiz Sn. Hüdayar Mete BUHARA’ nın öncülüğünde, İskenderun’daki depremzede vatandaşlarımızın psikolojik, kültürel, sportif gibi birçok alanda yanlarında olmak için yaklaşık 10 gündür sahada olan İl Müdürümüz Numan Nafiz ŞAHİN, Merkez Müdürlerimiz, Gönüllü Gençlerimiz, Gençlik Liderlerimiz, Antrenörlerimiz ve personellerimiz yaralarımızı birlikte sarmaya devam ediyor.

 

Hatay'daki çadır kentte, depremzede çocuklar için etkinlikler düzenleniyor. Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce, Hatay'ın İskenderun ilçesindeki çadır ve konteyner kentte kalan depremzede çocuklar için düzenlenen etkinlikler devam ediyor. İl Müdürlüğü personeli ve gönüllüler, ilçede kurulan konteyner kent ve çadırlardaki çocuklarla gün içerisinde çeşitli etkinlerde bir araya geliyor. Yüzleri boyanarak çeşitli oyunlara eşlik eden çocukların eğlenceli vakit geçirmesi hedefleniyor.

 

Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, personel ve gönüllülerle depremzede çocuklara moral vermek için çabaladıklarını belirtti. Çadır ve konteyner kentlerde yaptıkları çalışmaları anlatan Şahin, "Buradaki etkinliklerimizde ebru sanatı, futbol, seksek, palyaço gösterileri ve yüz boyama etkinlikleri düzenliyoruz. Pamuk şeker ve patlamış mısır stantları kuruyor ve dağıtıyoruz. 'Gençlik ve Spor Bakanlığı Beraber İyileşeceğiz' sloganı ile çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturuyoruz. Son olarak bizimle birlikte yaklaşık 10 gündür burada bulunan gönüllü gençlerimize ve tüm personellerimize teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.