Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Gençler Badminton Grup Müsabakaları 200’ün üzerinde sporcu ve antrenörün katılımı ile Kırşehir’de başladı. 22 Şubat’ta gerçekleştirilen teknik toplantının ardından açılış seremonisi ile startı verilen müsabakalar için nefesler tutuldu.

          Okul Sporları Faaliyet Programı’nda yer alan ve 23-25 Şubat tarihleri arasında devam edecek olan Grup Müsabakaları Kırşehir Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Müsabakaya 10 ilden (Aksaray, Ankara, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Yozgat, Adana ve Niğde) gelecek sporcular kıyasıya yarışacaklar.

            Müsabakalara ilişkin açıklamalarda bulunan Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Numan Nafiz Şahin, “Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Okul Sporları faaliyetleri gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği açısından çok önemlidir. Öğrencileri spora yönlendirme noktasında Okul sporlarının büyük bir görev üstlendiğinin kanaatindeyiz. Bu bağlamda Okul Sporları bizim için oldukça önemli. Gençlerimizin ve çocuklarımızın Okul Sporlarına katılmaları için gereken her türlü desteği veriyoruz. Badminton da bunun önemli ayaklarından bir tanesi. Çocuklarımızı ne kadar çok spora yönlendirebilirsek, hayatlarında da başarı oranını da o kadar artırmış oluruz. İnanıyorum ki geleceğin Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonları bu gençlerimizin arasından çıkacak. Müsabakaların çok güzel geçeceğine inanıyorum. Müsabakalara katılan tüm sporcularımıza, Antrenörlerimize ve Hakemlerimize başarılar dilerim.” dedi.