Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Gençler Badminton Grup Müsabakaları 200’ün üzerinde sporcu ve antrenörün katılımı ile tamamlandı.

Okul Sporları Faaliyet Programı’nda yer alan ve 23-25 Şubat tarihleri arasında Kırşehir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Grup Müsabakalarına 10 ilden (Aksaray, Ankara, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Yozgat, Adana ve Niğde) gelecek sporcular kıyasıya yarıştılar.  

            Müsabakaların centilmenlik kuralları çerçevesinde gerçekleştirildiğini ifade eden Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Numan Nafiz Şahin, 200’ün üzerinde sporcu ve antrenörü ilimizde ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

      Müsabakalar sonucunda Kızlarda 1. Pursaklar Anadolu İmam Hatip Lisesi (Ankara, 2. 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi (Niğde), 3. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi (Ankara), ve 4. Fevziye Memduh Güpgüpoğlu Spor Lisesi (Kayseri); erkeklerde ise 1. Mamak MTAL (Ankara), 2. Fevziye Memduh Güpgüpoğlu Spor Lisesi (Kayseri); 3. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi (Ankara), 4. ise 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi (Niğde) oldu.