Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Kırşehir’deki okullarda başlatılan projemiz ile minikler hem cimnastik yapacak hem de geleceğin sporcu alt yapısını oluşturacaklar.

Meral Kılıçözlü Anaokulu’nda startı verilen “Cimnastik İle Geleceğe Mutlu Adımlar” Projemiz ile bütün spor branşlarının temeli olarak kabul edilen olimpik bir spor olan cimnastik ile öğrencilerin ruhsal gelişimine katkı sağlamasının yanı sıra, denge, kuvvet, çabukluk, esneklik, el-göz, sinir-kas koordinasyonu kontrol ve bedeni bilinçli kullanabilme yeteneğinin kazandırılması amaçlanıyor.

Öğrencilerin erken yaşta spora yönlendirilmesi, keşfedilmesi, okullarda eğitsel alt yapının oluşmasının yanı sıra psikolojik gelişimlerine de katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Cimnastik İle Geleceğe Mutlu Adımlar” projesinin startı Meral Kılıçözlü Anaokulu’nda verildi.

Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Numan Nafiz Şahin ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yasin Gülşen, minik cimnastikçilere sporcu kartlarını takdim ettiler.