Japonya Büyükelçiliği Judo Turnuvası'nda dereceye giren sporcumuz Elif Dursun’a madalyasını Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU takdim etti.

Türkiye judo federasyonunun 2019-2020 faaliyet takviminde yer alan ve Japonya Büyükelçiliği ile Judo Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği “Japonya Festivali 2019” kapsamındaki ‘2. Japonya Büyükelçisi Judo Turnuvası’ yapıldı.

‘Japonya Festivali 2019’ kapsamında Japonya Büyükelçiliği ve Türkiye Judo Federasyonunun ortaklaşa organize ettiği ‘2. Japonya Büyükelçisi Judo Turnuvası’nda judocularımız 1 Altın 2 gümüş ve 5 bronz madalyanın sahibi oldu.

18 Kasım 2019 tarihinde Ankara da Türkiye Judo Federasyonu hizmet binasında yer alan spor salonunda düzenlenen müsabakaya 12 kulüpten, 209 erkek ve 206 kız judocu tatamiye çıktı.

Müsabakaya ilimiz adına mücadele eden sporcularımızdan Elif Dursun 40 kilogramda birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu. Sporcumuz Elif Dursun, madalyasını ve başarı belgesini Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’nun elinden aldı.

Öte yandan sporcularımızdan 38 kilogramda Arda Koç ve 42 kilogramda Sefa Yabaneri ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi olurken 26 kilogramda Abdülkadir Şahin, 36 kilogramda Nazlican Kaynarca, 36 kilogramda Melik Gök, 46 kilogramda M. Hasan Demirbaş ve 50 kilogramda Mustafa Şahin, üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Japonya Büyükelçiliği Judo Turnuvası'nda dereceye giren sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz…