Okul Sporları faaliyet programında yer alan yıldız Kızlar ve Yıldız erkekler dart il birinciliği müsabakaları final karşılaşmalarının ardından tamamlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün Kırşehir Spor Salonu dart salonunda düzenlenen final karşılaşmalarının ardından derecceye giren okullarımız belli oldu.

Son derece çekişmeli ve heyecanlı anlara sahne olan yıldız kızlar ve yıldız erkekler dart il birinciliği karşılaşmasında yıldız kızlarda birinci olan okulumuz Kaman Şehit Kara Ortaokulu, ikinci 24 Aralık Atatürk İmam Hatip Ortaokulu, üçüncü Aşıkpaşa İmam Hatip Ortaokulu ve dördüncü Akpınar Ortaokulu oldu.

Yıldız erkeklerde birinci olan okulumuz 24 Aralık Atatürk İmam Hatip Ortaokulu, ikinci Aşıkpaşa İmam Hatip Ortaokulu, üçüncü Akpınar Ortaokulu ve dördüncü olan okulumuz ise Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu oldu.

Karşılaşmaların sonunda dereceye giren okullarımıza kupa, madalya ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN, dart il temsilcisi Kenan Şentürk, okulların beden eğitimi öğretmenleri ve idarecileri tarafından sporculara takdim edildi.

Yıldız kızlar ve Yıldız erkekler kategorisinde dereceye giren okullarımızı tebrik eder, grup müsabakalarında başarılar dileriz…