Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz A Milli bayan boks sporcusu Cansu Çakır Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvasında Ay Yıldızlı Mili forma ile hem ülkemizi temsil edecek.

10 15 Aralık 2019 tarihleri arasında Antalya da ilinde düzenlenen Büyük Bayanlar Balkan şampiyonasında Balkan ikincisi olan sporcumuz Cansu Çakır bu sene ülkemizin ev sahiplinde İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonunda 33.'sü düzenlenecek olan Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvasında Ay Yıldızlı Mili forma ile hem ülkemizi hem de ilimiz Kırşehir’i temsil edecek.

13-18 Ocak 2020 tarihleri arasında İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonunda yapılacak olan turnuvaya 19 ülkeden 160 sporcu katılım sağlayacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularımızdan 57 kilogramda Balkan ikincisi olan Cansu Çakır’a İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonunda 33.'sü düzenlenecek olan Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvasında başarılar dileriz.

Ayrıca sporcumuz Cansu Çakır, Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvasında elde edeceği başarılı derecelerin ardından Tokyoda yapılacak olan 2020 Olimpiyat oyunları kota maçlarına katılmayı hedefliyor.

Sporcumuz Cansu Çakır ve Antrenörü Mehmet Dalbudak’a yaklaşan müsabakalar ve şampiyonlar öncesinde başarılar dileriz.