Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Bölgesel Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası Üçüncü Gün Yapılan Final Yarışmalarının Ardından Sona Erdi.

Türkiye Yüzme Federasyonunun 2020-2021 yılı faaliyet takviminde yer alan 13-14 yaş Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Bölgesel Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası final yarışlarının ardından tamamlandı.

11-13 Aralık 2020 tarihleri arasında ilimiz Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen 2006-2007 doğumlu (13 - 14 yaş) Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Bölgesel Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası 13 Aralık Pazar günü yapılan final yarışmalarının ardından sona erdi.

Şampiyonanın Açılışına Valimiz Sayın İbrahim Akın’da Katıldı.

Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Bölgesel Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası ikinci gün yapılan açılış seremonisinin ardından devam etti.

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzda 11 Aralık 2020 Cuma günü başlayan ve 12 Aralık Cumartesi ikinci gün yarışları ile devam eden şampiyonanın açılış seremonisi yapıldı.

Açılış seremonisi müsabaka hakemleri tarafından geçiş töreni ile başladı. Sonrasında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından öğlen seansının yarışlarına geçildi. Yarışların sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını Valimiz Sayın İbrahim AKIN tarafından takdim edildi.

Yarışmacılar ile kısa bir sohbet eden Sayın Valimiz İbrahim AKIN yapılan organizasyon hakkında ise şu sözleri söyledi; ”Bugün ülkemizin farklı noktalarından ilimize gelen genç sporcularımızı ağırlıyoruz. Ülkemizi uluslararası alanda başarılara ulaştıracak sporcular yetiştirme gayretindeyiz. Bu vesileyle tekrar, Koronavirüs tedbirlerine uyularak düzenlenen yüzme şampiyonasına katılan bütün gençlerimizi, ailelerini ve antrenörlerini kutluyor, sağlıklı ömürler diliyorum.” dedi.

Her Seans Öncesi Havuz Dezenfekte Edildi.

Hafta sonu boyunca ilimiz Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen ve ülke genelinde olduğu gibi il genelinde de müsabakalar öncesinde pandemi kuralları kapsamında devam eden Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Bölgesel Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonasının her sabah ve her seans öncesi sporcuların yoğun olarak kullandığı yerler havuz personellerimiz tarafından şampiyona süresi boyunca dezenfekte işlemleri yapıldı.

3 gün boyunca bir birbirinden güzel yarışların olduğu, bir birinden heyecanlı anların yaşandığı ve son derece keyifli karşılaşmalara sahne olan yarışmanın ardından dereceye giren sporcular belli oldu.

Yarışların sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Numan Nafiz ŞAHİN, Spor Şube Müdürümüz Kerim KOCABIYIK, Kırşehir Yüzme İl Temsilcisi Recep Musa ÇAPKUR, Federasyon temsilcileri, hakemler ve illerin antrenörleri tarafından sporculara takdim edildi.

Dereceye giren sporcuları tebrik eder, gelecek yarışmalarda başarılar dileriz…