Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Okul Sporları Daire Başkanı Osman GÜMÜŞ, bir dizi ziyaretler kapsamında ilimize geldi.

İlk olarak Ahi Stadyumunda Okul Sporları Genç Erkekler A Futbol İl birinciliği müsabakaları kapsamında Sıddık Demir Anadolu Lisesi ile Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi arasındaki final maçını takip etti.

Final maçında rakibini penaltılar sonunda mağlup ederek Kırşehir Futbol Genç Erkekler Futbol A da il birincisi olan Sıddık Demir Anadolu Lisesine Kupa madalya ve başarı belgelerini Okul Sporları Daire Başkanımız Sn. Osman GÜMÜŞ tarafından takdim edildi. İkinci olan okulumuz Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesine ise kupa, madalya ve başarı belgelerini İl Müdürümüz Numan Nafiz ŞAHİN tarafından verildi.

Sonrasında İl Müdürlüğümüz Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda ve 30 Ağustos İlk Öğretim Okulunda EYS (Eğitim Yönetim Sistemi) kapsamında antrenmanlarına devam eden antrenör ve sporcularımızı ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Günün sonunda Spor Şube Müdürleri, İlçe Spor Müdürlerimiz, il ve ilçelerimizde bulunan Beden Eğitimi Öğretmenleri, Antrenör ve EYS (Eğitim Yönetim Sistemi) kapsamında çalışan antrenörlerimiz ile Neşet Ertaş Kültür Merkezinde “Hem Sporda Hem Okulda Başarı” adlı değerlendirme ve bilgilendirme toplantında bir araya gelindi.

2021-2022 yılı okul sporları ile devam eden 2022-2023 yılı Okul Sporları faaliyetleri hakkında durum değerlendirme ve bilgilendirmelerinin yapıldığı toplantı soru ve cevapların ardından günün anısına çekinilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.