Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyet takviminde yer alan, 81 il ve 600’ün üzerinde sporcu ve antrenörün katıldığı Masa Tenisi Gençler En İyiler Seçmeleri Türkiye Şampiyonası 11 Ekim Cuma Günü Neşet Ertaş Erkek Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştirilen teknik toplantının ardından 12-13 Ekim tarihlerinde Kındam Spor Salonu’nda düzenlendi.
      Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin; Masa Tenisi Gençler En İyiler Seçme Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Masa tenisi, sadece kasları, eklemleri güçlendiren, kalori harcamaya yardımcı olan ve fiziksel zindelik sağlayan bir spor değildir, zihinsel açıdan da hatırı sayılır katkıları vardır. Zihin açıklığını ve konsantrasyonu artıran masa tenisi, el-göz koordinasyonunu güçlendirirken, çok sayıda motor beceriyi aynı anda çalıştırma gibi bir özelliği de vardır.   
      Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyet takviminde yer alan bu muhteşem organizasyonu Kırşehir ev sahipliğinde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Renkli görüntülerin sahne olduğu seçmelerde tüm sporcuları tebrik ediyor, bu branşta alacakları başarılara her gün bir yenisini daha ekleyeceklerine inanıyorum. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.